Naši znova odlični!

Državno ekipno in posamično prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu v Ljubljani je postreglo z odličnimi nastopi naših igralcev. Nuša Hercog in Matic Nareks sta osvojila drugi mesti v hitropoteznem šahu, Matic celo z delitvijo prvega mesta z najboljšim slovenskim šahistom, velemojstrom Luko Leničem!




Drugi sta bili tudi članici ekipno v postavi Nuša Hercog in Pia Rožmanec v hitropoteznem šahu, člani so končali kot peti. 



V pospešenem šahu je ekipa članic osvojila nehvaležno četrto mesto, člani pa peto mesto. Prva ekipa članic je nastopila v postavi Nuša Hercog in Pia Rožmanec, ter prva članska ekipa v postavi Domen Tisaj, Jan Marn, Matic Nareks in Nik Javornik. Med veterankami je bila Simona Novak prva v hitropoteznem šahu in druga v pospešenem šahu.



V ekipnem delu smo imeli po dve ekipi. Pri članicah so se tako v drugi ekipi poleg Simone Novak odlično borili še Lina Javornik ter Klara Vidmar. Drugo ekipo članov so sestavljali Pešec Franc, Štucl Božo, Centrih Aleks ter Begagič Muris. Za Domna, Jana ter Aleksa je bil to krstni nastop za naš klub na uradnih tekmovanjih. V posamičnem delu je dobro odigral Rok Novak, Kapla Maksimiljan pa je nabiral prve prave tekmovalne izkušnje.

Čestitke !