Šah mladih

ZAČETNA ŠAHOVSKA PRIPRAVNICA IN OSNOVNA ŠAHOVSKA ŠOLA

Začetna šahovska pripravnica je namenjena šahistom začetnikom, ki kažejo navdušenje za učenje šahovske igre.  Poteka ob sredah od 17:00 do 17:45 v prostorih celjskega šahovskega kluba. Cena šahovske pripravnice je 135 eur in se poravna v treh obrokih.

Osnovna šahovska šola je namenjena šahistom z osnovnim šahovskim znanjem (končana šahovska pripravnica ali temu enakovredno znanje). Poteka ob sredah od 18:00 do 19:30 v prostorih celjskega šahovskega kluba. Cena osnovne šahovske šole je 225 eur in se poravna v treh obrokih.
Šahovske šole potekajo od septembra do maja, razen v času šolskih počitnic in praznikov. Vodi jih FIDE mojstrica Ksenija Novak, trenerka z mednarodno licenco FIDE inštruktor.

Prijave in dodatne informacije : jojozorko@gmail.com ali 041 628 615 (Jože Zorko), ksenija.novak1@gmail.com ali 040 567 011 (Ksenija Novak).

V Celjskem šahovskem klubu z mladimi delamo usposobljeni trenerji s trenersko licenco. Delo poteka v obliki skupinskih treningov (šahovska šola) in/ali individualnih treningov.

V šahovski šoli sistematično obdelamo teme s področja šahovske strategije, taktike in končnic, ki vodijo k poglobljenemu razumevanju in izboljšanju šahovske igre.

Na individualnih treningih se izvaja delo prilagojeno znanju in potrebam posameznega otroka, napredek je zato hitrejši. Priporočamo ga za otroke, ki kažejo večji interes za šah, in je hkrati glavni del treninga tekmovalnih igralcev.

Dodatne informacije : jojozorko@gmail.com ali 041 628 615 (Jože Zorko),ksenija.novak1@gmail.com ali 040 567 011 (Ksenija Novak).