Naši iz Radencev z odličnimi rezultati na DP v hitrih disciplinah

 V Radencih je med 27. in 29. januarjem potekalo državno prvenstvo hitrih disciplinah.

Najprej so se šahisti in šahistke pomerili v pospešenem tempu. Naslov državnega prvaka pri moških je osvojil Luka Lenič, pri dekletih je slavila Teja Vidic. Naši člani odlični. Matic Nareks in Pia Rožmanec sta končala najvišje, na četrtem mestu. Tudi ostali so se borili zelo dobro in praktično vsi zaključili s pozitivnim pribitkom FIDE točk.

Pospešeno DP - Člani

Pospešeno DP - Članice

Drugi dan tekmovanja je bilo na vrsti ekipno prvenstvo v pospešenem tempu. Pri članih je slavila ekipa Tajfun-ŠK Ljubljana, pri članicah pa ekipa ŠD Pomgrad. Naši člani odlični (Jaka, Matic, Božo ter Nik) sedmi, mesto više od začetne pozicije.  Naše članice (Pia, Simona in Lina) odlične druge!

Ekipno pospešeno DP - Člani

Ekipno pospešeno DP - Članice

V zadnjem tekmovalnem dnevu sta bili na sporedu še prvenstvi v hitropoteznem tempu. V moški ekipni konkurenci je bil najuspešnejši ŽŠK Maribor Poligram. Naši člani odlični deveti, tri mesta više od začetne pozicije. V ženski konkurenci pa zmaga za naše odlične članice!




Ekipno hitropotezno DP - Člani

Ekipno hitropotezno DP - članice

Posamični državni članski prvak je postal Luka Lenič, Tajfun-ŠK Ljubljana, ki je v 11 krogih zbral 9.5 točk. Pri članicah si je prvo mesto priborila Barbara Skuhala, ŽŠK Maribor Poligram. Pri članih od naših najvišje Matic Nareks na odličnem dvanajstem mestu. Pri članicah odlična Pia Rožmanec, okrog vratu si je nadela srebrno medaljo.

Posamično hitropotezno DP - Člani

Posamično hitropotezno DP - Članice

Iskrene čestitke vsem našim nastopajočim!